Меню

22 вересня 2010 р. Владика Володимир Війтишин урочисто посвятив каплицю Святого Йосифа, що була збудована біля монастиря пожертвами місцевих людей. Каплиця стоїть на місці, на яке колись прямо виходила каплиця давнього розваленого монастиря.

Каплиця Святого Йосифа притягує ревні молитви людей до Обручника Діви Марії та опікуна Ісуса Христа.

Запрошуємо усіх бажаючих, а особливо тих, хто знаходиться у матеріальній скруті чи не має роботи, або потребує поради щодо якоїсь родинної проблеми, помолитися біля каплиці св. Йосифа, адже він, як опікун Пресвятої Родини, який ніс відповідальність за Божого Сина, дуже добре розуміє наші щоденні потреби і обов’язково допоможе. Живе свідчення його сили – Бурштинський монастир, який був збудований, тримається і розвивається молитвою до святого Йосифа і його заступництвом.

Молитва до св. Йосифа

О славний святий Йосифе, прийомний батьку Ісуса і обручнику Пресвятої Діви Марії, від тепер і назавжди обираємо тебе нашим особливим покровителем, тим, хто надихатиме наші думки, слова і діла, захисником нашого життя і смерті. Благаємо, щоб ти прийняв нас за твоїх вічних слуг, допоміг нам у всіх наших справах і отримав для нас неоціненну ласку жити і померти, як ти, у любові Ісуса і Марії. Амінь.

Пошук